splendidboutiquehotel.com
Főoldal Üzletek Intimissimi Kuponok

Intimissimi Kedvezmény Kódok Október 2021

Minden online rendelés használható Intimissimi Akciók és Kedvezmények egy extra kedvezmény a árak már jelenik meg a webhelyen.

  • Minden
  • Ajánlatok

FAQ for Intimissimi

Intimissimi-nek lesz egy fekete pénteki promóciója?

Igen. Nem akar lemaradni a Intimissimi fekete pénteki hálaadás vásárlásáról. A 2021i fekete pénteki rendezvénye szintén a Hálaadás napján kezdődik, és követheti a Intimissimi Szerezz B Kosár Terméket 10.99000Ft-tól Intimissimi Oldalon-ját is!

Hogyan veheti fel a kapcsolatot a Intimissimi ügyfélszolgálattal?

Ha vásárlás közben kapcsolatba kell lépnie a Intimissimi ügyfélszolgálattal, keresse meg a megfelelő \"Intimissimi által beállított\" Kapcsolatfelvétel az ügyfélszolgálattal ”vagy\" Online kapcsolattartót ” gombot, és küldjön üzenetet az ügyfélszolgálatnak. Általában ez a gomb a intimissimi.com alján található. Ha úgy érzi, hogy az online kommunikáció nem elég világos, akkor választhatja azt is, hogy telefonon, e-mailben stb. Lépjen kapcsolatba a Intimissimi-vel.

Van kedvezmény a Intimissimi-nél az új vásárló számára?

Igen. Ha még soha nem töltött Intimissimi-nél, akkor a Kuponkódok-et úgy tudja elérni, ha a intimissimi.com oldalát böngészi a splendidboutiquehotel.com honlapján, utána élvezheti az exkluzív kedvezményt az új vevőknek, és átlagosan Ft17-ot megtakaríthatja.

Szeretnél értesülni az új akciók érkezéséről?

Ön lesz az első, aki információt kap a Intimissimi legjobb kedvezményeiről.