splendidboutiquehotel.com
Főoldal Üzletek Reserved Kuponok

Reserved Akciók Január 2022

Az egyik legboldogabb dolog az, ha élvezi a 70% szeretett Reserved termékeit. Szerezzen további kedvezményeket a Reserved Kuponok és Kedvezmények kategóriákban a Január 2022 évben.

  • Minden
  • Ajánlatok
  • Ingyenes Szállítás

FAQ for Reserved

E-mail címmel kell regisztrálnom a Reserved honlapját?

Igen. Csak az e-mail címével regisztrálja a reserved.com webhelyét. Miután feliratkozott a Reserved e-mailre, 10% kedvezményt kaphat!

Hogyan fizetek az Reserved-en?

A következő fizetési módokat választhatja a Reserved-on:Hitelkártya (Mastercard vagy Visa 3D), PayPal.

Vissza akarok küldeni egy Reserved terméket, mit tegyek?

Ha a Reserved termékek nem felelnek meg az elvárásoknak, a kiszállítástól számított 30 napon belül visszaküldheti őket. Felhívjuk figyelmét: A visszaküldendő terméknek nem lehet használati nyoma.

Reserved-nek lesz egy fekete pénteki promóciója?

Igen. Reserved annak érdekében, hogy minden vásárló élvezhesse a vásárlási kedvet, 2022-ben a "fekete pénteki vásárlást" is rendezi. Üdvözöljék a splendidboutiquehotel.com webhelyén, hogy exkluzív Reserved Akciók-t kapjon!

Hogyan veheti fel a kapcsolatot a Reserved ügyfélszolgálattal?

Ha kapcsolatba kell lépnie az ügyfélszolgálattal, keresheti a reserved.com webhelyén. Minden oldalon található egy ügyfélszolgálati csatorna, például a "Vegye fel velünk a kapcsolatot”. A Reserved ügyfélszolgálatával online kommunikálhat. Ha különleges sűrgös helyzete van, akkor is hívja a Reserved ügyfélszolgálatát.

Van kedvezmény a Reserved-nél az új vásárló számára?

Igen. Annak érdekében, hogy az új ügyfelek kielégítő élményben részesülhessenek, amikor először vásárolnak, speciálisan bevezetik az első megrendelésre vonatkozó kedvezménypolitikát az új ügyfelek számára a Reserved . Csak mutassa meg a Reserved Kuponok-ét a fizetéskor.

Szeretnél értesülni az új akciók érkezéséről?

Ön lesz az első, aki információt kap a Reserved legjobb kedvezményeiről.