splendidboutiquehotel.com
Főoldal Üzletek The Body Shop Kuponok

The Body Shop Kedvezmények Január 2022

Használja ki ezt a nagyszerű lehetőséget, hogy pénzt spóroljon meg a The Body Shop Kedvezmények és Kedvezmény Kódok segítségével szinte minden rendelésre, amelyet a the-body-shop.hu -on megtehet.

  • Minden
  • Ajánlatok

FAQ for The Body Shop

The Body Shop mennyibe kerül a kiszállítás?

Ha a The Body Shop rendelési ára kevesebb, mint 14 000 Ft, akkor 995 Ft-ot kell fizetnie. Ingyenes szállítás, ha a (z) The Body Shop megrendelési ár meghaladja a 14.000Ft。

Milyen fizetési módokat fogad el a The Body Shop?

A vásárlás megkönnyítése érdekében a The Body Shop a következő fizetési módokat fogadja el: Mastercard, Visa, American Express, Electronic, OTP bankkártya, OTP Bank fizetési felület bármely Maestro bank fizetési felületén.

The Body Shop szolgáltat mintákat?

Természetesen a The Body Shop minden megrendelés mellett ajándékmintákat kínál, amelyek meglepnek.

The Body Shop-nek lesz egy fekete pénteki promóciója?

Igen. Nagy vásárfesztivál elé néz, hogy hazahozhassa a kívánt The Body Shop termékeit? A "fekete péntek" minden bizonnyal lesz a 2022 kedvenc bevásárló fesztiválja. A splendidboutiquehotel.com-on átlagosan Ft7-t takaríthat meg az ügyfeleknek, és a Fekete Péntek további meglepetéseket is hozhat Önnek!

Hogyan veheti fel a kapcsolatot a The Body Shop ügyfélszolgálattal?

Minden vásárlói kérdés megválaszolható a The Body Shop honlapján. A The Body Shop beállítja az ügyfélszolgálati csatornát a the-body-shop.hu kezdőlap és minden részletoldal alján. Minden oldalon megtalálhatja a "Kapcsolatfelvétel" gombot, hogy kapcsolatba léphessen az ügyfélszolgálattal.

Van kedvezmény a The Body Shop-nél az új vásárló számára?

Igen. Jelenleg a The Body Shop új ügyfeleknek kínál első rendelési kedvezményt, amely pénzt takaríthat meg. Azért, hogy több ügyfelet vonzzon. Ha élvezni szeretné ezt a kedvezményt, töltse ki az új ügyfél The Body Shop Kuponkódok-ét a fizetéskor.

Szeretnél értesülni az új akciók érkezéséről?

Ön lesz az első, aki információt kap a The Body Shop legjobb kedvezményeiről.